Vuggestue og børnehave

ved Nørre Aaby Realskole

Tryghed og udvikling

Vi er en del af Nørre Aaby Realskole, og vores hus med vuggestue og børnehave er placeret lige midt på skolens grund med udsigt til legeplads, skolegård og resten af skolen.

Vi er en lille institution med 14 børn i vuggestuen og 50 børn i børnehaven. Det daglige liv udfolder sig enten under tag, hvor vi har god plads til at lege og lære på, eller udendørs. Uanset vejret er vi ude mindst en gang om dagen. På tur, legepladsen eller besøg i skolen.

Vi er en institution, som lægger stor vægt på motorik, natur, udeliv og sprog.

Vi tager udgangspunkt i det enkelte barn, dets trivsel og læring. Barnet skal udfordres, lære og bringes videre fra det udgangspunkt, som han eller hun har.

Børn er nemlig ikke ens, og de leger og lærer forskelligt.

Kontakt os

I er altid velkomne til at ringe og få en snak med os. Så kan vi sammen finde ud af, om vi er et godt tilbud for jeres barn.

Information til forældrene

I vores informationsfolder finder du svar på mange af de spørgsmål, som kan opstå hos jer forældre.

Finder du ikke, hvad du søger, er du meget velkommen til at kontakte os.

Personale

En god, fast personalegruppe giver tryghed.

Når jeres barn kommer om morgenen, skal det mødes af en voksen, som det kender. På den måde begynder dagen trygt og godt, og I kan tage på arbejde og vide, at der leges, læres, soves, spises og opleves dagen lang.

Vi forsøger at sammensætte en blandet gruppe af voksne, så der både er nogle at tumle med og nogle at synge med. Vi tilstræber også at have langvarige ansættelsesforhold. Det er vigtigt i en lille institution som vores, så vi kan bibeholde den trygge, velkendte hverdag.

Pædagogisk læreplan

Pædagogisk læreplan for Vuggestuen og børnehaven ved Nørre Aaby Realskole 2020.