SFO og førskole

Tryghed og sjov før og efter skole

Velkommen til SFO Svanereden

Vi er en aktiv skolefritidsordning (SFO), der kan rumme både de stille og de vilde. Perleplader og træklatring. LEGO og disco-dans.

Med mulighed for flere kombinationsmuligheder mht. til tider er vi sikre på, at vi også kan tilbyde jeres familie en god løsning.

Alle elever er velkomne – ingen aldersbegrænsning.

Læs mere her på siden, eller ring, og få en snak.

Gode oplevelser

Trivsel
Hos os er det vigtigt, at vi har et miljø, hvor både børn og voksne trives og udvikler sig.

Vi ved, at tiden før og efter skole også bruges til at lære nye færdigheder, opbygge venskaber og fordøje dagen. Det er børnenes fritid.

Nærvær
Vores mål er, at børnene oplever nærvær og får den opmærksomhed, som det enkelte barn har brug for - så alle bliver set og hørt.

Vi er synlige voksne. Det er vigtigt, at børnene ved, hvor vi er, og at vi er der, hvor børnene har brug for os. Kort sagt: Vi er her for børnene.

Ællinger i søen

Førskole på NAAR
Fra 1. marts og frem til sommerferien er vi også hjemsted for vores Ællinger: De børn, som begynder i børnehaveklassen efter sommerferien. Når alle de andre børn er i skole, er vores Ællinger det også.

To voksne indfører dem med leg og læring i skolelivet – og giver dem en fortrolighed med skolen, de store elever og de ansatte.

Læs mere om Ællingerne her.

De voksne i SFO'en

Stabil personalegruppe
Uanset hvornår på dagen, at jeres barn er i Svanereden, vil det blive mødt af et kendt ansigt. Vi er et fast hold pædagogisk kvalificeret personale.

Faste vikarer
Er der behov for en vikar, vil det højst sandsynligt også være en voksen, som børnene har mødt før.

Vil du vide mere? Kontakt os her.
5580 Nørre Aaby
CVR-nr. 54629613