SFO og førskole

Tryghed og sjov før og efter skole

Velkommen til SFO Svanereden

Vi er en aktiv og engagerende skolefritidsordning (SFO), og vores primære fokus er at skabe meningsfulde dage fyldt med aktiviteter og indhold for vores børn. Hos os er hver dag en mulighed for læring, sjov og udvikling.

Vores aktiviteter er nøje planlagt, og vi udarbejder altid ugeplaner for at sikre nogle varierende og spændende oplevelse for børnene. Vi tror på, at en struktureret tilgang skaber rammerne for både leg og læring, og vi stræber efter at give børnene en bred vifte af aktiviteter, der stimulerer deres nysgerrighed og kreativitet.

Vi definerer os selv som en ambitiøs SFO, hvor vores struktur sikrer, at hvert enkelt barn føler sig set og hørt. Vi ønsker at skabe et inkluderende miljø, hvor alle børn trives og udvikler sig, uanset alder. Hos os er alle elever velkomne - der er ingen aldersbegrænsning.

Læs mere her på siden, eller ring, og få en snak.

Gode oplevelser

SFO Svanereden er en skolefritidsordning, der lægger vægt på at give børnene nogle glade og gode oplevelser efter skoletid, da vi er bevidste om, at det er børnenes fritid.

Mandag til torsdag er vi delt op, så børnene er sammen med deres årgang. Grupperne er tilknyttet en fast, synlig pædagog, som ser børnene hver dag. Det skaber tryghed og kontinuitet - og er en stor fordel i forældresamarbejdet. Fredag er der mulighed for forskellige aktiviteter på tværs af årgangene.

Vi lærer børnene at have respekt for hinanden og acceptere, at vi er forskellige og ikke altid har samme mening. Vores forskellighed er en styrke, som vi bruger konstruktivt i arbejdet med at udvikle børnenes sociale kompetencer.

Ællinger i søen

Førskole på NAAR
Fra 1. marts og frem til sommerferien er vi også hjemsted for vores Ællinger: De børn, som begynder i børnehaveklassen efter sommerferien. Når alle de andre børn er i skole, er vores Ællinger det også.

To voksne indfører dem med leg og læring i skolelivet – og giver dem en fortrolighed med skolen, hinanden, de store elever og de ansatte.

Læs mere om Ællingerne her.

De voksne i SFO'en

Stabil personalegruppe
Uanset hvornår på dagen, at jeres barn er i Svanereden, vil det blive mødt af et kendt ansigt. Vi er et fast hold pædagogisk kvalificeret personale.

Faste vikarer
Er der behov for en vikar, vil det højst sandsynligt også være en voksen, som børnene har mødt før.