Hvem er vi?

Gensidig forpligtelse,
faglighed, tryghed
og traditioner

En fri grundskole

Nørre Aaby Realskole er en fri grundskole for hele Vestfyn med ca. 400 elever fra børnehaveklasse til 10. klasse. Vi bor lige ved togstationen i Nørre Aaby i Middelfart Kommune.

Til skolen er der knyttet vuggestue og børnehave.

  • Vi giver eleverne faglige udfordringer i et trygt miljø og stiller krav
    til opførsel og indsats.
  • Vores værdigrundlag bygger på gensidig forpligtelse, faglighed,
    tryghed og traditioner.
  • Vi har maks. 24 elever i hver klasse - og kun 20 elever på 0.-4. årgang.

Her på stedet vægter vi vores værdier højt, og det er vi stolte af.

Vores værdier

Forpligtelse

Alle på Nørre Aaby Realskole indgår i et forpligtende fællesskab med gensidige forventninger. Engagement er en selvfølge for alle, der er en del af Nørre Aaby Realskole. Alle er forpligtet til at deltage aktivt og velforberedte i undervisningen, og vi forventer, at alle er aktive og positive i forhold til fællesskabet i klassen og på skolen. Vi forventer, at forældrene deltager aktivt, positivt og interesseret i barnets skolegang.

Faglighed

Undervisningen på Nørre Aaby Realskole varetages af fagligt og pædagogisk velkvalificerede og engagerede lærere. Vi understøtter og udvikler fagligheden hos alle gennem nysgerrighed og åbenhed over for ny viden og nye metoder, men i respekt for erfaring og det gennemprøvede. I det daglige prioriterer vi kontinuiteten i undervisningen højt, og vi giver eleverne tilpassede faglige udfordringer. Vi interesserer os for elevernes arbejde og behandler det seriøst.

Tryghed

Alle på Nørre Aaby Realskole respekterer og udviser omsorg for hinanden. En klar og tydelig kommunikation er med til at skabe tryghed. Vi gør alt for at forebygge og bekæmpe mobning.

Traditioner

På skolen har vi en række traditioner, som vi værdsætter: Daglig morgensang, forskellige årligt tilbagevendende begivenheder, bl.a. Luciafest og fastelavn, markering af skolens fødselsdag og legatuddeling. Vi sætter pris på disse traditioner, da de er med til at styrke fællesskabet og knytte bånd mellem skolen, dens historie og kultur og det enkelte menneske.

Trivsel på alle årgange

På Nørre Aaby Realskole arbejder vi for at løfte alle elever, så de bliver bedre – uanset deres faglige udgangspunkt.

For os er det altafgørende, at fagligheden går hånd i hånd med elevernes trivsel. Har de det godt med hinanden og deres lærere, har vi de bedste forudsætninger for at lære dem noget og give dem gode muligheder for at klare sig godt i livet – såvel fagligt som socialt.

En dejlig beliggenhed

NAAR ligger lige ved Nørre Aaby Station, hvilket gør det nemt og sikkert at tage toget i skole. Vi bor også tæt på Eisbjerghus Internationale Efterskole, som har en dejlig have, vi må låne. Ligeledes ligger vi i gå-afstand til idrætshal og Tusindårslegeparken, som vi bl.a. benytter i idrætsundervisningen.