Mit første år på NAAR


Rasmus gik før på Nørre Aaby Skole og begyndte i 2. Syd på Nørre Aaby Realskole i november 2017.

“Inden jeg skulle begynde her på skolen, var jeg lidt nervøs, fordi jeg næsten ikke kendte nogen af de andre. Der var mange, som drillede på min gamle skole, så det var dét, at jeg glædede mig allermest til.

Da jeg så var begyndt her, var det sjovt at komme ud i frikvartererne at lege. I starten legede jeg mest med en dreng fra klassen, som jeg kendte fra min gamle skole. Men efter noget tid begyndte jeg også at lege meget med de andre, og det er rigtig sjovt! Det bedste ved at gå i skole er at være sammen med vennerne.

Det startede med, at jeg ikke var god til at læse og skrive, men det er jeg blevet god til nu. Det er nok det bedste.

Jeg glæder mig til at begynde i 3. klasse efter sommerferien.”